Hotel Djingis Khan

Pris från: 596:-

Boka nu


Hotel Djingis Khan

I de norra delarna av Lund med närhet till forskningsbyn Ideon och det vackra strövområdet St. Hans Backar ligger Hotel Djingis Khan. Hotellet passar perfekt för dig som inte vill bo mitt i centrum eller helt enkelt letar efter närheten till naturen, forskningsbyn eller universitetsområdet.

Hotellet är utrustat med 73 rum och sviter. Rummen på det fyrstjärniga hotellet är utrustade med sängar från Hilding Anders och mjuka täcken och kuddar, vilka är helt dunfria. Det är dessutom möjligt att boka allergisanerade rum, rum för dig med funktionshinder och rum för dig som reser med hund.

Det finns många olika typer av rum på hotellet för att passa dig som reser själv, ett rum för hela familjen eller kanske bara för dig och din partner. Rummen har kabel-tv och är även utrustade med grundläggande bekvämligheter så som strykjärn och vattenkokare.

Hotel Djingis Khan erbjuder ett kassafack stort nog att förvara en bärbar dator i alla sina rum. Trådlöst internet ingår i priset och dessutom är alla rum rökfria. Hotellets rum är förstås utrustat med allting annat som du förväntar dig av ett fyrstjärnigt hotell.

I priset för ditt rum ingår %u2013 förutom trådlöst internet %u2013 även en härlig frukostbuffé, kaffe och kaka och fri tillgång till gym- och relax-avdelningen som är utrustad med bland annat en bastu. Om du befinner dig på hotellet mellan 18-20 varje kväll kan du dessutom ta del av den kostnadsfria kvällsmåltiden.

När det sedan är dags att utforska Lund kan du enkelt hyra en cykel från hotellet och ta dig den korta biten in till de centrala delarna av staden eller njuta av den underbara naturen kring St. Hans Backar.Se Karta


karta