Hotel Duxiana

Pris från: 995:-

Boka nu


Hotel Duxiana

Mitt i de centrala delarna av Lund hittar du det charmiga hotellet Hotel Duxiana. Här går en skön komfort hand i hand med ett väldigt personligt boende.

Hotellet har 31 rum som alla varierar i stil och inredning. På Hotel Duxiana hittar du till exempel det glassrosa rummet och tornrummet som har en spiraltrappa. På samma gång som rummen skiljer sig åt är själva inredning i dem ganska lik så att du ska få samma komfort vilket rum du än blir tilldelad. Hotel Duxiana samarbetar med sängtillverkaren Dux och alla sängar på hotellet är således Dux-sängar. Hotellet har enkelrum, dubbelrum och trippelrum.

På rummen ingår trådlöst internet såväl som kabel-tv vilket gör att du kan vara på resande fot utan att missa ditt favoritprogram eller svara på de där viktiga e-mailen.

När du vaknar på morgonen kan du enkelt gå ned till hotellets restaurang där du bjuds på en stor frukostbuffé som innehåller allt från kaffe och juice till flingor och härliga bullar.

På grund av sitt centrala läge är det enkelt att planera din semester i Lund utifrån hotellets position. Rakt över gatan har du stadsbiblioteket och bara en kort promenad bort hittar du Lunds domkyrka, universitetet och mängder med små härliga butiker och caféer.

Hotellet erbjuder fasta priser som endast varierar beroende på vilket typ av rum du väljer. Dessutom sjunker priserna med ett par hundralappar under helgerna vilket gör att en weekend i Lund kan bli billigare än du tänkt dig.Se Karta


karta