Hotell Ideon Gästeri

Pris från: 652:-

Boka nu


Hotell Ideon Gästeri

Har många nätter på moderna hotell gjort dig lite trött på sova i opersonliga rum? Om så är fallet kan Hotel Ideon Gästeri vara något för dig.

Detta hotell är nämligen inte ett av de nybyggda och moderna hotellen. I stället satsar Hotel Ideon Gästeri på att erbjuda stora och hemtrevliga rum med en förstklassig service av högsta kvalitet.

Hotel Ideon Gästeri ligger i forskningsbyn Ideon i Lund och har 40 rum fördelade på tre våningar.

Om du väljer att bo på Hotel Ideon Gästeri kan du ta del av flera av hotellets tjänster.

Vill du sitta på rummet och jobba för dig själv är detta inga problem då alla rum är utrustade med trådlöst internet. Har du ingenting planerat under dagen kan du besöka hotellets trädgård där du kan njuta av den skånska naturen trots att du är så nära staden.

I närheten av hotellet hittar du också en golfbana, löparspår och vandrings- och cykelspår.

I lobbyn på Hotel Ideon Gästeris finns en öppen spis som höjer mysfaktorn markant. Dessutom är rökning förbjuden på hotellet för allas trivsel.

Rummen kommer utrustade med dusch/badkar, hårtork, skrivbord, extra handdukar och toalettartiklar. Det är även fullt möjligt att i receptionen fråga efter ytterligare nödvändigheter till ditt rum.

Efter en god natts sömn är allt du behöver göra på morgonen att ta dig ned till Hotel Ideon Gästeris restaurang där hotellet bjuder på en kostnadsfri frukost.

Hotellet är populärt och har fått bra betyg av flera resesajter. För enkelhetens skull är priserna alltid desamma och varierar endast beroende på vilket typ av rum du väljer.Se Karta


karta