StayAt Lund

Pris från: 774:-

Boka nu


StayAt Lund

Mitt i den mysiga stadskärnan i Lund hittar du StayAt Lund. Detta hotell ligger på gångavstånd till flera av Lunds mest populära sevärdheter så som Lunds domkyrka, den botaniska trädgården, Kulturen, Lunds universitet och Skissernas museum. Dessutom tar det dig bara runt tio minuter att gå från centralstationen till hotellet.

StayAt Lund är ett så kallat lägenhetshotell. Detta innebär att hotellet har en lite mer hemtrevlig atmosfär och att du har ett eget litet kök där du kan laga ihop enkla måltider om du inte vill sätta dig i restaurangen varje kväll. Köket kommer utrustat med en vatten- och kaffekokare såväl som en mikrovågsugn.

Rummen är dessutom utrustade med gratis wifi, kabel-tv och sittmöbler för att göra hemkänslan ännu starkare. Alla av hotellets 80 rum har tillgång till en gemensam tvättstuga.

När du vaknar på morgonen kan du gå ner till restaurangen där hotellet serverar en god frukostbuffé.

Hotellet är miljöcertifierat och du som gäst kan även ta del av StayAt Lunds faciliteter som inkluderar en bastu, cykeluthyrning (kanske det bästa sättet att ta sig runt i Lund på) och en gästdator i lobbyn.

Det finns fyra olika typer av rum på hotellet som passar alla typer av gäster. Du kan välja mellan Studio Queen på 25 kvadratmeter, Studio Twin på 29 kvadratmeter, Studio Superior på 35 kvadratmeter och One Bedroom Apartment på 60 kvadratmeter fördelat på två rum.

I priset för varje rum ingår dessutom en grundlig veckostädning med möjlighet till uppgradering %u2013 perfekt om dammsugaren inte är din bästa vän.Se Karta


karta