The More Hotel Lund

Pris från: 895:-

Boka nu


More Hotel Lund

Mitt i centrala Lund ligger The More Hotel Lund. Hotellet har ett alldeles underbart yttre med stark karaktär och modernt inredda rum på insidan.

Hotellet ligger endast ett par minuters gångväg från det populära Mårtenstorget, Lunds domkyrka, botaniska trädgården, Kulturen och många andra av de mest populära sevärdheterna i de centrala delarna av Lund.

The More Hotel Lund stod klart 2012. Själva byggnaden uppfördes redan 1906 och användes då som servicestation till lokomotiv. Hotellet har försökt behålla den gamla känslan %u2013 även om allt på insidan är helt nytt. Detta kan du bäst se på de två stora valvfönsterna i restaurangen som tidigare användes för att loken skulle kunna köra ut från lokstallarna.

Hotellet har 33 rum/studios och du som gäst har dessutom tillgång till hotellets gym såväl som konferenslokaler.

The More Hotel Lund har flera lösningar för dig som gäst, vilket gör att du kan stanna på hotellet både under en kortare och en längre tid.

Det som alltid ingår för alla gäster och oavsett hur lång tid du väljer att stanna är: gratis internet, fri tillgång till gym- och relax-avdelningen och så städning (städningen varierar beroende på hur lång tid du stannar, men ditt rum blir alltid städat).

Väljer du att stanna längre än fem nätter på hotellet får du dessutom fri tillgång till tvättstuga.

Hotellets relaxavdelning är utrustad med bastu och bubbelbad - perfekt efter en lång dag på stan. Dessutom går det bra att hyra cyklar direkt från hotellet, vilket kanske är det absolut bästa sättet att ta sig runt i Lund på.Se Karta


karta